У Зеленського пропонують шукати компроміс з Росією на референдумі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського пропонують шукати компроміс з Росією на референдумі

У Зеленського пропонують шукати компроміс з Росією на референдумі
Джерело:  online.ua

Новопризначений керівник Адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Богдан припускає можливість проведення референдуму щодо мирних угод з Росією. Про це він вчора ввечері розповів в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє ONLINE.UA.

«Ми розглядаємо винесення питання про досягнення мирних домовленостей з Росією на народний референдум, щоб не тільки депутати проголосували і президент прийняв рішення, а народ прийняв рішення, і суспільство дало оцінку», – заявив Андрій Богдан.

На запитання ведучого, чи є у нової влади якісь «червоні лінії», які вона не переступить у переговорах з Росією, глава Адміністрації президента зазначив:

«Є дуже хороше правило, яке є у дипломатів, – не фіксувати свої «червоні лінії», коли йдеш на переговори. Ця практика напрацьована досвідом століть, а не миттєвим бажанням отримати рейтинг».

Андрій Богдан також повідомив, що Україна змушена шукати компроміси. Єдине, на що Володимир Зеленський не може погодитися, за словами глави його адміністрації, це територіальна цілісність країни.

«Ми не торгуємо нашими територіями і нашими людьми», – заявив Богдан.

Нагадаємо, що вчора на консультації між президентом та лідерами фракцій розгорівся скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?