Хай не розслабляються: Британія підготувала заміну санкціям ЄС проти РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Хай не розслабляються: Британія підготувала заміну санкціям ЄС проти РФ

Хай не розслабляються: Британія підготувала заміну санкціям ЄС проти РФ
Джерело:  online.ua

Уряд Великої Британії підготував регламент щодо санкцій проти Росії, який набуде чинності після того, як країна вийде зі складу Європейського союзу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сатй британського уряду.

"Документ має забезпечити, щоб певні санкції, що стосуються Росії, які в даний час діють у Британії відповідно до законодавства ЄС та відповідних нормативних актів Британії, продовжуватимуть ефективно діяти після того, як Британія залишить ЄС", - йдеться у повідомленні.

Влада Великої Британії запевняє, що режим санкцій спрямований на спонукання Кремля припинити дії, які дестабілізують Україну або підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України.

"Коли ці правила набудуть чинності, вони з тим же суттєвим ефектом замінять відповідне діюче законодавство ЄС та відповідні нормативні документи Британії", - зазначили в уряді.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше офіційний Лондон заявив, що не буде компенсувати бюджету Ради Європи внески Росії, яка припинила виплати через накладені санкції. Про це повідомив посол Британії у Раді Європи Крістофер Івон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?