Хелловін 2019: Стівен Кінг назвав найкращі фільм, серіал, книгу для свята
Категорія
Культура
Дата публікації

Хелловін 2019: Стівен Кінг назвав найкращі фільм, серіал, книгу для свята

Хелловін 2019: Стівен Кінг назвав найкращі фільм, серіал, книгу для свята
Джерело:  online.ua

Американський "король жахів" Стівен Кінг дав пораду щодо того, з якими фільмом, серіалом, книгою слід ознайомитися з нагоди свята Хелловін у 2019 році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на EW.

За словами письменника, найкращий фільм до моторошної дати - "Дитячі ігри", який зняв Ларс Клевберг. Ця стрічка - римейк класичного горору про ляльку Чакі.

"Марк Гемілл подарував голос Чакі, і я просто, чорт забирай, полюбив цей фільм. Я сміявся і плакав над тим, що відбувається. Всі в цьому фільмі виконали приголомшливу роботу. Це розумний сценарій і там просто купа веселощів", - розповів Кінг.

На думку митця, найкращим серіалом у даному випадку стане шоу Marianne від Netflix.

"Це французький серіал, і він дуже, дуже страшний. В ньому є щось від "Дивних див", - зазначив письменник.

Книгою, яка відповідатиме атмосфері Хелловіна, Стівен Кінг обрав твір американської колеги Лі Бардуго "Дев'ятий будинок".

"Це як Гаррі Поттер, але для дорослих", - пояснив він.

Раніше ONLINE.UA розповів, як святкують Хелловін за кордоном та як його можна святкувати в Україні у 2019 році. Дуже популярне у Сполучених Штатах свято започатковане ще у стародавні часи кельтами. Зараз дата перетворилася на день косплею та розваг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?