Хейні відмовився від бою з Ломаченком, хоча сам кинув йому виклик
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хейні відмовився від бою з Ломаченком, хоча сам кинув йому виклик

Хейні відмовився від бою з Ломаченком, хоча сам кинув йому виклик
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко торік зазнав нищівної поразки від американця Теофімо Лопеса, який у бою за абсолютне чемпіонство відібрав у нього всі пояси. З минулої осени колишній чемпіон не провів жодного бою на ринзі. Нещодавно американський боєць Девін Хейні почав провокувати українця у соціальних мережах, а той йому відповідав у належному стилі — таким чином вони навіть нібито погодилися на бій. Утім, вже за кілька днів американець визнав неможливість організації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на медіа.

Згідно з інформацією інсайдера Кріса Маннікса зі Sports Illustrated, Ломаченко та Хейні не зустрічатимуться на професійному рівні. Натомість американський боксер вийде на арену проти Хорхе Лінаресом — він програвав Ломаченку 2018 року.

“Хейні та Лінарес перебувають на просунутій стадії переговорів щодо очного поєдинку. Представники чемпіона націлені на травень”, - наголосив журналісти.

Сам 22-річний Хейні підтвердив відомості про зустріч з Лінаресом на рингу. Щодо Ломаченка він поскаржився на позицію промоутера Боба Арума — буцімто голова компанії Top Rank не дасть організувати такий бій.

“Це правда. Боб не дасть мені Лому, тому я зупинюся на Лінаресі... Поки що”, - прокоментував останні події він у Twitter.

Нагадаємо, Девін Гейні у свої роки здобув 25 перемог на професійному рівні та не зазнав жодної поразки. Нещодавно він запитав у соцмережі, де ж зник Ломаченко після свого фіаско з Теофімо Лопесом. Той відповів йому особисто й прямо сказав — що всі бояться виходити проти нього на ринг.

Ці провокативні репліки тривали певний час, аж до моменту обговорення реального двобою — Ломаченко прийняв виклик від Хейні.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський промоутер Боб Арум висловився на користь організації реваншу між українським боксером Василем Ломаченком і американцем Теофімо Лопесом. Він стверджує, що ймовірність цього існує, хоча кривдник українця стверджує зворотне. За його словами, він дуже хотів би організувати новий двобій між двома своїми клієнтами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?