"Хіба у нас зараз війна?": Kyivstoner спровокував новий скандал в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Хіба у нас зараз війна?": Kyivstoner спровокував новий скандал в Україні

"Хіба у нас зараз війна?": Kyivstoner спровокував новий скандал в Україні
Джерело:  online.ua

Відомий український відеоблогер та співак Kyivstoner, який часто співпрацює з російськими артистами, опинився в епіцентрі гучного скандалу через ролик з росіянами. У ньому він пошепки скандував "Росія, Росія!". Не можна не звернути увагу на те, що відбувалося це все у серці столиці України.

Джерело: STERNENKO

Kyivstoner вдав, що не знав про війну на Донбасі

Скандальний український відеоблогер Kyivstoner, справжнє ім'я якого Альберт Васильєв, записав у Києві обурливе відео з росіянами з Челябінська. На це звернув увагу активіст Сергій Стерненко.

Під час запису ролика у Kyivstoner поцікавилися, що його робить щасливим, той відповів: "Хіба можна бути нещасливою людиною?". Після того репер підняв руки вгору та пошепки промовив "Росія, Росія". Усе це супроводжується сильним сміхом. Росіянам такі висловлювання Kyivstoner сильно сподобалися.

"Те, що він намагався прокричати, мене не здивувало. Kyivstoner давно та послідовно підтримує Росію і не бачить у цьому абсолютно нічого поганого. Здивувало те, що він це зробив просто у серці Києва", - наголосив Сергій Стерненко.

Варто також звернути увагу на те, що під час листування з українським активістом відеоблогер почав виправдовуватися, що скандувати "Росія" – не злочин. На зауваження про те, що в Україні війна з Росією той подивувався: "Зачекай. Війна? У нас зараз війна? У Львові війна?".

Kyivstoner вдав, що не знає про те, що в Україні війна (Фото - Сергія Стерненка)

Що відомо про Kyivstoner

Скандальний український блогер здобув популярність завдяки своєму ютуб-каналу "Бюджетний Гай Річі" та участі у групі "Гриби". 4 роки тому шоумен покинув групу та розпочав сольну кар'єру. Ні для кого не секрет, що репер часто виступає у Москві. Крім того, він тісно співпрацює з "кримнашистом" Бастою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?