Хоче створити ще одну біду — в Кремлі пригрозили Україні наслідками
Категорія
Політика
Дата публікації

Хоче створити ще одну біду — в Кремлі пригрозили Україні наслідками

Хоче створити ще одну біду — в Кремлі пригрозили Україні наслідками
Джерело:  online.ua

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков почав стверджувати, що Україна шукає спосіб повернутися до силового врегулювання ситуації на Донбасі під прикриттям збільшення присутності в регіоні військових НАТО. Окрім того, представник російського президента пригрозив офіційному Києву "серйозними наслідками".

Джерело: російський  "Інтерфакс"

Пєсков звинуватив Україну у намаганні розв'язати війну з РФ

"Україна, швидше за все, добивається чергової спроби розпочати силове вирішення своєї власної проблеми. Створити ще одну біду для самих себе та для всіх у Європі. Ось чого домагається Україна. І домагається вона цього, швидше за все, під прикриттям тих самих навчань НАТО, кораблів НАТО в Чорному морі – американських, британських солдатів у регіоні, яких стає дедалі більше. Ось чого добивається Україна... Це – болюче видовище, тому що це спричинить найсерйозніші наслідки", - цинічно заявив речник російського диктатора Володимира Путіна.

Не можна також не згадати про те, що 21 листопада заступник секретаря Ради безпеки РФ Олександр Гребенкін заявив про зростання ризику провокацій з боку України на кримському напрямку та щодо економічних об'єктів Росії в Азовському та Чорному морях.

"Так, останнім часом зросли ризики проведення українськими спецслужбами та радикальними організаціями провокацій на кримському напрямку та щодо об’єктів морської економічної діяльності та транспортних переходів в Азовському та Чорному морях", — збрехав російський чиновник.

Варто звернути увагу на те, що сам Дмитро Пєсков, реагуючи на інформацію українських та західних спецслужб про підготовку вторгнення в Україну, також цинінчо зазначив, що "не виключає спроб провокацій".

Читайте також:

  • В Міністерстві внутрішніх справ розкрили ще один підступний план Путіна щодо України: що важливо знати

  • У бюджет-2022 мають закласти кошти на будівництво кордону – глава МВС

  • Путін влаштував публічний шантаж США та ЄС на саміті G20: перші подробиці

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?