"Хоче загнати Зеленського у глухий кут": політолог розкрив хитрий план Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

"Хоче загнати Зеленського у глухий кут": політолог розкрив хитрий план Путіна

"Хоче загнати Зеленського у глухий кут": політолог розкрив хитрий план Путіна
Джерело:  24 канал

Політичний експерт та співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов вважає, що очільник Кремля використовує ситуацію розбрату в середині України для послаблення Зеленського. На думку політолога, президенту України потрібно визначити чітку дорожню карту зовнішньої політики держави, щоб не потрапити в пастку Кремля.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Путін не вітає Зеленського з перемогою, показуючи, що в антиросійській риториці нового президента України Кремль не бачить змін. Раптом Путін заявляє, що сподівається на зміни у зовнішній політиці України і мало не готовий до зустрічі із Зеленським. Класична чекістська схема з метою дестабілізації ситуації в Україні", – вважає Дмитро Снєгирьов.

Політолог зазначає, що Кремль вдало використовує заяви Зеленського про референдум щодо досягнення мирних домовленостей з Росією. Також заяву представника президента у Верховній Раді Руслана Стефанчука про двопалатний парламент. А це, говорить Снєгирьов, крок до федералізації України.

"Зеленському тепер буде важко пояснити, чому виникла заява Путіна про відновлення стосунків Росії і України. Зеленський змушений зайняти більш жорстку позицію щодо Росії. Але тоді він наражається на не розуміння Заходу, який вимагає виконання мінських угод. Його заганяють у глухий кут. Кожне рішення Зеленського зіграє проти нього", - пояснив Снєгирьов.

На думку експерта, повинна бути дорожня карта врегулювання збройного конфлікту на Донбасі і бачення виконання мінських домовленостей. Чітка заява щодо європейського курсу, вступу до НАТО. Жодних заяв про референдуми.

Як повідомляв ONLINE.UA, радник президента Росії Сергій Глазьєв не виключає того, що нова українська влада планує заселити «зачищений від російського населення» Донбас жителями Близького Сходу – євреями. На думку Глазьєва, саме таке завдання поставили перед новим президентом Зеленським ультраправі політики Ізраїлю та адміністрація США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?