Хочете, щоб у нас було Алеппо: мережу обурили фото квітів біля посольства Росії у Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

Хочете, щоб у нас було Алеппо: мережу обурили фото квітів біля посольства Росії у Києві

Хочете, щоб у нас було Алеппо: мережу обурили фото квітів біля посольства Росії у Києві
Джерело:  online.ua

Після  падіння літака Ту-154 Міноборони РФ, у якому військові, артисти і журналісти летіли до Сирії, біля російського посольства у Києві з'явилися квіти і записки із словами співчуття. Квіти біля посольства викликали гнів багатьох українців в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Так, офіційний Twitter посольства Росії в Києві повідомляє: "Кияни співчувають у зв'язку з катастрофою російського авіалайнера Ту-154 в Чорному морі".
Крім того, дипломати виклали кілька фото з квітами і записками зі словами співчуття.


Читайте також: Віднести їм пляшку "Глоду": росіянам на прикладах пояснили, чому українці не сумують за їхнім літаком




Майже одразу під цим повідомленням з'явилися гнівні коментарі українців.






Український блогер

Руслан Джаб

у своєму Facebook уточнив: "У літаках Міноборони РФ не буває журналістів, музикантів і мирних жителів. У літаках Міноборони РФ бувають різні підвиди інструментів агресії російського фашизму".


Свої коментарі з приводу цих співчуттів залишив український політтехнолог

Олексій Голобуцький

у своєму Facebook: "Пишуть, що кияни несуть квіти до російського посольства. Типу співчувають російському літаку, що летів до Сирії. А летіли туди музиканти і представники преси на святкування взяття Алеппо. Тобто святкувати вбивство тисяч мирних людей".


"Але Бог не фраєр. І святкувати вони будуть у пеклі. А наші дебіли, б**. Хочете, щоб і Київ перетворили в Алеппо?" — додав він.


У свою чергу, відомий український блогер

Антон Ходза

у своєму Facebook прокоментував заклики не влаштовувати танці на кістках цитатою з "творчих планів" артистів, які летіли у літаку, що розбився.


"Ансамбль пісні і танцю імені Александрова, учасники якого були на борту літака, Ту-154, що розбився, збирався виступити в Алеппо", — нагадав він.


Тетяна Савельєва: "Виступлять в пеклі!))) Їх там чекає купа ввічливих бурятів)))".
Петро Жа:"Все нормуль - люди не постраждали".
Також свою думку про цих співчуття висловив український журналіст Євген Кузьменко:"якби навесні-влітку 2014 Кремль взяв Одесу, Дніпро, Херсон, Харків — весь цей пропагандистський цирк приїхав би робити концерти до нас, на "звільнені від бандеро-фашистів території", танцювати "Катюшу", співати пісні про "Ввічливих людей" і передавати сюжети про "єднання землі руської".
"І за те, щоб вони не приїхали, тисячі людей поклали свої життя. Тому сліз, добродії з-за поребрика - не дочекаєтеся. Таким цей "братський хохляцький народ" ви зробили самі. Все самі", — написав він у своєму Facebook.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в соціальних мережах росіянам чітко пояснили, чому українці не можуть відчувати жалю до людей на літаку, що розбився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?