"Хочу зустрітися": батько Гандзюк написав важливого листа Зеленському
Категорія
Україна
Дата публікації

"Хочу зустрітися": батько Гандзюк написав важливого листа Зеленському

"Хочу зустрітися": батько Гандзюк написав важливого листа Зеленському
Джерело:  online.ua

Батько вбитої активістки Катерини Гандзюк написав листа українському лідеру Володимиру Зеленському з вимогою про конфіденційну зустріч з ним та активістами.Чоловік нагадав, що вже понад 10 місяців про його доньку говорить вся Україна та світ. Стільки ж часу вже триває слідство, передає ONLINE.UA.

"Вже місяць, як пройшла наймасштабніша акція з часів Євромайдану: "Україна питає: Хто замовив Катю Гандзюк?". Понад сорок міст в Україні, Берлін, Париж, Варшава, Прага, Торонто, Страсбург, Лондон, Брюссель", – зазначив батько активістки. - Розумію, у президента сьогодні багато пріоритетів. Але не звернути увагу на наймасштабніший мітинг в країні?"

Окрім того, чоловік зазначив, що хоче зустрітись з президентом без камер та журналістів.

"Я хочу зустрітися з президентом разом із тими, хто весь час не дає забути про вбивство Каті. Не для піару. Нам потрібна зустріч без камер та журналістів. У нас є дуже важлива розмова і в нас всього одна мета – покарати винних у вбивстві", – йдеться у листі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Покровський райсуд Дніпропетровської області затвердив угоду зі слідством обвинувачених у нападі на громадську діячку Катерину Гандзюк і призначив їм покарання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?