Хочуть вкусити мене - Лукашенко озвучив звинувачення міжнародній спільноті
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочуть вкусити мене - Лукашенко озвучив звинувачення міжнародній спільноті

Хочуть вкусити мене - Лукашенко озвучив звинувачення міжнародній спільноті
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко уперто продовжує ігнорувати заклики міжнародної спільноти та власних громадян щодо введення карантинних обмежень. Ба більше, він зазначає, що республіка виявилася краще готовою до боротьби з коронавірусом завдяки збереженню необхідних структур у системі охорони здоров'я. Він також у своєму стилі відповів на критику окремих міжнродних гравців під час відвідування в Бобруйську підприємства "Слов'янка". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на білоруське державне інформагентство "БЕЛТА".

"Зараз цей коронавірус став політикою. Всі дивляться, за що б вкусити Лукашенка, Білорусь - вони вибилися з ладу. Так не треба дивуватися. Все це тому, що ми зберегли систему і привели її в порядок. І так сталося, що ми більш-менш виявилися готові до цієї зарази і не тільки до неї", - заявив Олександр Лукашенко.

За його словами, через коронавірус та схожі інфекції помирає значно менше людей, ніж, наприклад, від серцево-судинних захворювань, онкології і цукрового діабету. Білоруський лідер, ігноруючи будь-яку критику, продовжує запевняти, що в країні помирають не від коронавірусу, а від хронічних хвороб.

"Я став уже забобонною людиною за цей час. Ви не уявляєте, що таке йти одному проти всього світу, проти течії. Я попереджав і попереджаю органи влади, держслужбовців, що у нас прихильників в світі, навіть співчуваючих немає. Колись я сказав, що прийде час, коли нам, політикам, доведеться перед вами відзвітувати: як ми жили, працювали, як вас захищали, які заходи вживали. І тоді подивимося, що політики скажуть своєму народу", - зазначив Лукашенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що білоруський лідер Олександр  Лукашенко поскаржився  на те, що сьогодні "тільки паршива собака" не критикує його рішення та зазначив, що Білорусь йде своїм шляхом і це потрібно усвідомлювати усім.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?