Хочуть воювати з НАТО: в ОП назвали подальші загарбницькі плани Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочуть воювати з НАТО: в ОП назвали подальші загарбницькі плани Кремля

Хочуть воювати з НАТО: в ОП назвали подальші загарбницькі плани Кремля
Джерело:  online.ua

За словами керівника Офісу президента Андрія Єрмака, Кремль прагне окупувати Україну і почати відкриту війну проти НАТО із метою відродити радянську імперію.

Джерело: Telegram керівника ОП

Кремль не хоче відмовлятись від планів щодо окупації України  

Єрмак зазначає, що для війни проти НАТО Росії необхідно захопити Україну.

Зокрема, в Кремлі сподіваються, що у разі окупації більшості територій України зможуть мобілізувати місцеве населення для війни проти країн НАТО.

І завдяки цьому Росія хотіла бути готовою до прямого зіткнення з НАТО, наприклад, у країнах Балтії, які ворог розглядає також "частиною колишнього СРСР, - підкреслює керівник ОП.

За його словами, війна Росії проти країн-членів Альянсу цілком можлива оскільки риторика російської пропаганди щодо країн-членів Альянсу аналогічна тій, яка застосовувалась проти України з 2014 року.

Що захистить Україну від подальшої агресії з боку Росії 

Членство України в НАТО поставить хрест на будь-яких зазіханнях Путіна. Вже є чудовий приклад Фінляндії, яку ворог теж лякав зброєю раніше. Це рішення здатне зробити Альянс сильнішим. І стратегічно воно зробить ціну прямого конфлікту з НАТО для Росії непідйомною, - впевнений керівник ОП.

Сьогодні Україна потребує гарантій безпеки в якості проміжного етапу перед вступом до НАТО.

Росія і далі розглядатиме Україну в якості своєї мети для окупації. Вони хотітимуть цього, щоб посилити свої ресурси для протистояння з НАТО. Імовірність прямого зіткнення буде значно вищою. Ми всі сьогодні маємо мислити на 10 кроків вперед. І на цій геополітичній шахівниці одне швидке та важливе рішення здатне укріпити безпеку на десятиліття, - зазначив Єрмак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?