Ходжес спрогнозував сценарій перемоги України у війні
Категорія
Україна
Дата публікації

Ходжес спрогнозував сценарій перемоги України у війні

Ходжес спрогнозував сценарій перемоги України у війні
Джерело:  online.ua

На переконання екскомандувача армією США в Європі, генерал-лейтенанта у відставці Бена Ходжеса, для остаточної перемоги України у розв'язаній Кремлем злочинній війні необхідно звільняти Крим та робити його неприступним для агресїі армії РФ.

Джерело: Twitter Бена Ходжеса

Як українцям звільнити Крим та здобути остаточну перемогу над армією РФ  

Україна, схоже, чинить правильно. Вона бомбить Керченський міст і мости на півночі Криму, залишаючи Крим без сухопутного постачання. Росії краще піти з Криму і Севастополя, і тоді боягузливий диктатор Путін буде підсмажуватися в своєму бункері, - зазначив шведсько-американський економіст і дипломат Андерс Ослунд.

У відповідь Ходжес написав, що дуже вірить у Генеральний штаб Збройних сил України та його солдат.

Ізолювати Крим і зробити його неприступним для російських військ - ось як вони переможуть. Крим - це ключ. Кремлю буде наплювати на Донбас, коли з Кримом буде покінчено, - наголосив колишній американський військовий.

Що необхідно ЗСУ для звільнення Криму 

За словами екскерівника Служби зовнішньої розвідки України, генерала армії Миколи Маломужа, ЗСУ для контролю за всіма об'єктами на території Криму, зокрема, Керченським мостом, необхідні далекобійні ракети Taurus і ATACMS.

Ми вже досягли таких ресурсів. Це ракети, які дають нам партнери. Ми маємо право завдавати ударів по всій території Криму, по Керченському мосту, по всіх інших територіях. Тут обмежень немає... Тому удари і по Керченському мосту, і по чорноморському флоту, і по Севастопольській бухті - це конкретні законні цілі... І наші засоби. Наприклад, ті ж надводні безпілотники на 800 кілометрів, які вже показали, що ми дістаємо до Новоросійська. Відповідно, вони можуть підривати і мости, і завдавати удари по флоту, по берегових точках противника. І є безпілотники дальнього радіусу дії, - зазначає Маломуж.

А, говорячи про те, яка зброя необхідна Україні для того, щоб подолати оборонні споруди Росії на півострові, експерт зазначив, що необхідні далекобійні ракети.

У першу чергу ми говоримо про далекобійні ракетні системи, і не тільки про ті, які б'ють на 300 кілометрів, але і про HIMARS і M270, також є гаубиці іноземного та нашого виробництва... І, звичайно, це обов'язково проведення масивних атак безпілотниками, але вже важкими, - пояснив колишній військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?