"Холостячка" Злата Огнєвіч відповіла, чи вдалося їй знайти кохання на проєкті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Холостячка" Злата Огнєвіч відповіла, чи вдалося їй знайти кохання на проєкті

"Холостячка" Злата Огнєвіч відповіла, чи вдалося їй знайти кохання на проєкті
Джерело:  online.ua

Головна героїня другого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася своїм шанувальникам, що на проєкті їй все-таки вдалося знайти своє кохання. За словами зірки, вона закохалася ще під час першої вечірки.

Джерело: СТБ

Злата Огнєвіч нарешті знайшла своє кохання

Як відомо, яскрава прем'єра популярного українського шоу "Холостячка" відбулася 17 вересня. Дуже багато телеглядачів спостерігали за знайомством співачки з чоловіками, які претендують на її серце. Проте не всім учасникам вдалося підкорити та зацікавити зірку.

За словами Злати, вона довго думала, чи варто їй брати участь у цьому проєкті. Після тривалих роздумів артистка все-таки зважилася забути про свій минулий невдалий досвід та спробовувати знайти справжнє кохання в шоу.

Під час першої вечірки Огнєвіч познайомилася з 25 чоловіками, які зразу ж кинулися у бій за її серце. Проте зірка не змогла відповісти усім взаємною симпатією, адже у неї є свої свласні уявлення про те, яким має бути ідеальний чоловік і як він повинен залицятися до неї.

"Мене відразу підкуповують інтелект і почуття гумору. Хочу, щоб з моїм чоловіком було про що посміятися. А також, щоб були такі душевні речі, як любов до дітей, до сім'ї",– зазначила Злата Огнєвіч.

Співачка не приховує від фанатів, що на проєкті їй все-таки пощастило знайти свого єдиного. Вона також зізналася, що закохалася в нього ще під час першого дня зйомок.

Варто зазначити, що вже 24 вересня глядачі зможуть насолодитися другим випуском "Холостячки" - 16 успішних чоловіків, які отримали троянду після знайомства, зроблять все можливе, щоб завоювати серце головної "Холостячки" країни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?