Хороша розмова: Трамп підігрів інтерес навколо "шантажу" Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

Хороша розмова: Трамп підігрів інтерес навколо "шантажу" Зеленського

Хороша розмова: Трамп підігрів інтерес навколо "шантажу" Зеленського
Джерело:  Голос Америки

Американський президент Дональд Трамп допустив можливість оприлюднення стенограми телефонних переговорів із головою України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

За його словами, йдеться про розмову від 25 липня. Лідер назвав її "дуже хорошою" та висловив сподівання, що її незабаром побачать інші - у вигляді стенограми.

"Може, ви її побачите, а може ні. Залежно від того, що ми захочемо зробити", - підкреслив Трамп.

Президент США пояснив, що є певні складнощі з публікацією стенограми. Перш за все, представники інших держав повинні почуватися вільно під час бесіди, але на це може вплинути думка про майбутнє оприлюднення усього змісту.

Нагадаємо, Трампа звинуватили у тиску на Зеленського під час липневої телефонної розмови. Причиною стало бажання американського політика відновити розслідування в Україні проти сина свого головного опонента-демократа Джо Байдена.

Як повідомляв ONLINE.UA, незабаром відбудеться зустріч Зеленського і Трампа. За словами голови МЗС Вадима Пристайка, діалог пройде протягом години у Нью-Йорку, паралельно із заходами Генасамблеї ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?