Хотів врятувати собаку: на Харківщині сталася страшна трагедія з молодою людиною
Категорія
Події
Дата публікації

Хотів врятувати собаку: на Харківщині сталася страшна трагедія з молодою людиною

Хотів врятувати собаку: на Харківщині сталася страшна трагедія з молодою людиною
Джерело:  NR

На Харківщині поруч з дамбою на Червонооскільському водосховищі хлопець потонув на очах у дівчини, намагаючись врятувати собаку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  newsroom.kh.ua.
Інцидент стався 13 березня в одному з сіл Харківської області. За словами очевидців, 21-річний хлопець вибіг на лід, щоб врятувати собаку, і провалився.
Про нещасний випадок рятувальникам повідомили співробітники поліції.
Читайте також: У Києві відбувся гучний інцидент зі стріляниною: з'явилися фото
Як уточнили в ГСЧС у Харківській області, коли рятувальники приїхали на місце події, на відстані 35-40 м від берега виднілась ополонка. Товщина льоду не перевищувала 5 см, хлопця на поверхні видно не було.
Рятувальники також повідомили, що провалившись у воду, хлопець буквально відразу пішов на дно. Його дівчина сильно кричала на березі, але нічим не могла допомогти.
Тіло загиблого водолаз знайшов на глибині близько 3-х метрів. Потім рятувальники за допомогою рятувальних мотузок дістали утопленика, доставили на берег і передали поліцейським.
Як повідомляв ONLINE.UA,  ветеран АТО з Харкова, який напередодні вчинив самогубство, перед цим задушивши свою дружину і дочку, перебував на Донбасі в складі батальйону "Азов" під час запеклих боїв під Іловайськ в серпні 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?