Страшне подвійне вбивство у Харкові: спливли нові деталі про злочинця
Категорія
Події
Дата публікації

Страшне подвійне вбивство у Харкові: спливли нові деталі про злочинця

Страшне подвійне вбивство у Харкові: спливли нові деталі про злочинця
Джерело:  NR

Ветеран АТО з Харкова Михайло Зубов, який напередодні вчинив самогубство, перед цим задушивши свою дружину і дочку, перебував на Донбасі у складі батальйону "Азов" під час запеклих боїв під Іловайськом Донецької області у серпні 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsroom.
Читайте також: У Львові придумали оригінальний спосіб реабілітації бійців АТО: з'явилося відео
За словами співрозмовника видання, 27-річний харків'янин носив позивний "Грізлі" і воював в якості розвідника під Іловайськом, Дебальцевим і в Широкіному. Військову службу він залишив у 2015 році, після чого повернувся в Харків і відкрив власну справу.
При цьому у версію вбивства через борги, про що напередодні заявляли в правоохоронних органах, товариші по службі Зубова не вірять і вважають, що причиною інциденту могло стати посттравматичний стресовий розлад - так званий "афганський синдром".
Як повідомляв ONLINE.UA, у кінці лютого в Маріуполі взяли під варту до 19 квітня білоруса Ігоря Клевко, який воював добровольцем на Донбасі, за підозрою в умисному викраденні і вбивстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?