Жахливе вбивство з суїцидом в Харкові: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Жахливе вбивство з суїцидом в Харкові: з'явилися нові подробиці

Жахливе вбивство з суїцидом в Харкові: з'явилися нові подробиці
Джерело:  NR

Стало відомо, що чоловік, який  убив в Харкові свою дружину і дочку і після цього наклав на себе руки, був колишнім учасником АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  NewsRoom.
Джерела видання в правоохоронних органах розповіли, що загиблий - Михайло Зубов, колишній контрактник-АТОшник. За попередніми даними, він служив в "Азові", проте в прес-службі Національної гвардії, до якої зараз належить полк, цю інформацію не підтвердили. Крім того, знайдена біля елеватора машина Volkswagen Polo з дитячим кріслом на задньому сидінні зареєстрована на ім'я Зубова.
У магазині, який розташований у будинку, де жив чоловік, підтвердили, що Зубов був у зоні АТО, а після почав свій невеликий бізнес.
"Приходив, говорив, що курси англійської мови він сам або з дружиною відкрили. Десь на метро "Площа Конституції". Казав, мовляв, приходьте, вчіться", - розповіла продавщиця.

Читайте також: Розстріл авто в центрі Києва: з'явилися відео, нові фото і подробиці
За словами мешканців будинку, Зубов з дружиною Юлією і дочкою Ніною оселилися там в 2010 році. Сусіди загиблих також запевняють, що з під'їзду чоловік виходив один - цей момент нібито зафіксували камери спостереження.
"Взагалі сім'я була хороша, культурна, ніяких претензій до них не було. Вчора буквально зустріла його в ліфті, він віз дочку в дитячий сад", - розповіла одна з сусідок.
За словами джерел видання в правоохоронних органах, причиною трагедії могли стати борги загиблого, через які у нього постійно виникали конфлікти з дружиною.
"Можливо, він не знав, як вирішити ситуацію, і тому пішов на відчайдушний крок", - сказало джерело.
Інше джерело також підтверджує факт наявності боргів у загиблого, проте не виключає, що вбивство може бути справою рук третіх осіб.
"Не виключено, що він не міг розрахуватися з кредиторами і ті його так покарали. Що стосується поїздки на елеватор, його могли туди виманити під якимось приводом, наприклад - призначити там "стрілку", - вважає правоохоронець.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в центрі Києва четверо невідомих в масках поранили чоловіка і викрали у нього сумку з $150 тисячами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?