Хто буде керувати Міністерством освіти - нарешті названо прізвище
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто буде керувати Міністерством освіти - нарешті названо прізвище

Хто буде керувати Міністерством освіти - нарешті названо прізвище
Джерело:  online.ua

Український уряд нарешті ухвалив довгоочікуване рішення. Зазначається, що тимчасове виконання обов'язків міністра освіти та науки України покладено на Юрія Полюховича. Варто звернут увагу на те, що чиновник працює в міністерстві з вересня 2019 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу МОН.

В офіційному повідомленні вказано, що Юрій Полюхович з 11 вересня 2019 року працював заступником міністра освіти та науки Ганни Новосад та відповідав за сектор розвитку науки. Окрім того, 2 роки поспіль Полюхович був радником 9-го міністра освіти України Сергія Квіта. Новопризначений виконувач обов'язків міністра пообіцяв усім українцям, що робитиме все можливе для злагодженої роботи відомства.

"Дуже важливо, щоб діяв принцип неперервності влади. Для мене честь – виконувати обов'язки Міністра. Я зроблю все від мене залежне, щоб міністерство працювало злагоджено і належно виконувало свої функції", - заявив Юрій Полюхович.

Як відомо, 4 березня 2020 року український парламент проголосував за відставку очільника Кабміну Олексія Гончарука. Новим главою уряду став Денис Шмигаль. Окрім того, разом з Гончаруком парламент звільнив також попередню міністерку освіти Ганну Новосад. Вона займала цю посаду з серпня 2019 року. Варто зазначити, що поки не вдалося з'ясувати, де продовжить свою кар'єру Новосад.

Що цікаво, за часів незалежності в українських урядах встигли попрацювати 11 міністрів освіти.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у партії українського лідера Володимира Зеленського вирішили відверто розказати про причини неочікуваних кадрових змін в Кабміні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?