Хто гальмував припинення війни на Донбасі - Зеленський назвав конкретне прізвище
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто гальмував припинення війни на Донбасі - Зеленський назвав конкретне прізвище

Хто гальмував припинення війни на Донбасі - Зеленський назвав конкретне прізвище
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський вважає, що війну можна зупинити, якщо є бажання - у тому, що на Донбасі досі триває жорстке протистояння, винна попередня влада, передає ONLINE.UA.

Український лідер стверджує, що припинення війни на Сході гальмував попередній президент Петро Порошенко.

"Що робити з війною? Я думаю, якщо ти хочеш зупинити війну, то ти обов’язково її зупиниш. Впевнений, що минула влада не хотіла це робити. Але я не знаю всі підстави, всі умови, чому вони цього не хотіли, чому вони це гальмували", - каже український лідер.

Президент також нагадав, що Порошенко неодноразово спілкувався з президентом Росії Володимиром Путіним. Але усе безрезультатно.

Окрім того, Зеленський наголосив, що 12 липня у Парижі пройшла зустріч "нормандської четвірки". До цього, 2 роки цей формат не працював. Сам президент України може зустрітися з Путіним щодо питання війни на Донбасі найближчим часом. Зокрема, це буде зустріч у рамках нормандського формату за участю канцлерки Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Еммануеля Макрона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський опублікував у своєму Facebook відеоролик, у якому висловив власну позицію щодо розведення сил біля міста Станиця Луганська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?