Хто може стати ймовірним наступником Путіна — відповідь політолога
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто може стати ймовірним наступником Путіна — відповідь політолога

Хто може стати ймовірним наступником Путіна — відповідь політолога
Джерело:  online.ua

Як стверджує політолог Олександр Антонюк, Федеральна служба безпеки РФ уже почала активно шукати заміну російському диктатору Володимиру Путіну. Його ймовірним наступником може стати колишній віцепрезидент країни-агресорки Олександр Руцкой.

Джерело: "24 Канал"

Політолог повідомив, що ФСБ почала шукати заміну Путіну

Як стверджує експерт, процеси пошуку того, ким би можна було замінити Путіна, максимально пришвидшилися після рішення Міжнародного кримінального суду про ордер на арешт очільника Кремля.

Процеси формування транзиту влади у Росії дійсно відбуваються. Вони тривають вже кілька місяців. Просто поки що це не стало відкритим трендом.

Олександр Антонюк розповідає, що вже декілька місяців поспіль ФСБ РФ тестує кілька форматів стосовно транзиту влади.

Політолог звертає увагу на те, що в інфопростір країни-агресорки повернувся колишній віцепрезидент Росії Олександр Руцкой, якому уже 75 років.

Зараз Руцкой почав з'являтися на серії зустрічей з підприємцями, на різних форумах, а також кількох ютуб-каналах, які курує ФСБ. Причому він висловлює наративи, за які в Росії можна потрапити до в'язниці. Все це вказує на те, що ФСБ повернула Руцкого в інформаційний простір Росії не просто так. Ймовірно, російські спецслужби використовують його персону у підготовці зміни влади в країні, - припускає Олександр Антонюк.

Що важливо знати про Олександра Руцкого

На переконання українського політолога, в Олександра Руцкого справді є всі шанси зайняти кремлівський трон після усунення Путіна.

Антонюк нагадує, що Руцкой вже у поважному віці.

Окрім того, що важливо розуміти, до нього немає ніяких претензій з точки зору негативу щодо Заходу та України.

Олександр Руцкой (фото - відкриті джерела)

Проте Руцкой є лише однією з ймовірних кандидатур, яку ФСБ може готувати на заміну Путіну. Однак не виключено, що 75-річного політика можуть використати лише для розповсюдження потрібних наративів, а посісти місце Путіна може хтось інший, - припускає політолог.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?