Хто може увійти в Кабмін Гройсмана: ЗМІ дізналися нові імена
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто може увійти в Кабмін Гройсмана: ЗМІ дізналися нові імена

Хто може увійти в Кабмін Гройсмана: ЗМІ дізналися нові імена

Лідер фракції БПП Юрій Луценко назвав можливих кандидатів в  уряд, якщо його очолить спікер Верховної Ради Володимир Гройсман.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.

За його словами, першим віце-прем'єром-міністром економіки може стати Борис Ложкін або Віталій Ковальчук.

МінАПК може очолити Тарас Кутовий, Мінкульт - Євген Нищук, а Мінсоцполітики - Андрій Рева.

У той же час Мінінфраструктури може очолити кандидат від "Народного фронту", а Володимир Кістіон може виявитися на новій посаді, яку створять замість посади міністра Кабміну.

Міносвіти пропонують очолити Інні Совсун, в той же час два інших джерела повідомили, що на це місце претендує Лілія Гриневич.

Кандидати на крісло глави Мінекології поки не озвучуються.

Геннадій Зубко, згідно з інформацією, повинен залишитися на посаді віце-прем'єра, а Павло Розенко - стати віце-прем'єром з гуманітарних питань.

Крісла глави МВС і Мін'юсту планують залишити за Арсеном Аваковим і Павлом Петренко.

Також, як повідомляє Інтерфакс, лідер фракції "Народний Фронт" Максим Бурбак заявив, що вони будуть голосувати у вівторок за кандидатуру Володимира Гройсмана у разі підписання коаліційної угоди і розробки програми дій уряду.

"По-перше, (завтра) ми повинні узгодити коаліційну угоду. По-друге, підписатися під ним. І по-третє, почати розробляти програму дій уряду. Якщо встигнемо - то будь ласка можемо (проголосувати за новий Кабмін)", - сказав Бурбак журналістам.

У той же час він уникнув відповіді на питання журналістів, коли прем'єр-міністр Арсеній Яценюк напише заяву про відставку.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України  Володимир Гройсман розповів про те, кого б хотів бачити у складі нового Кабінету міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?