Хто насправді замовив вбивство пропагандиста Татарського — версія ексглави ГУР Кондратюка
Категорія
Світ
Дата публікації

Хто насправді замовив вбивство пропагандиста Татарського — версія ексглави ГУР Кондратюка

Хто насправді замовив вбивство пропагандиста Татарського — версія ексглави ГУР Кондратюка
Джерело:  online.ua

Ексголова Служби зовнішньої розвідки України, колишній керівник ГУР МОУ (2015—2016) Валерій Кондратюк зазначив, що ліквідація пропагандиста Владлена Татарського є попередженням засновнику ПВК "Вагнера" Євгену Пригожину. Справжні замовники  —  представники російської влади, а не Україна чи Захід.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Хто насправді замовив вбивство пропагандиста Татарського

Зрештою настає той період у Росії, який ми так довго чекали – це пожирання павуків у банці один одного, - комендує Кондратюк.

Як зазначив експерт, вбивство Татарського є попередженням для голови ПВК "Вагнер" Пригожина, а також вказує на зростання критики війни всередині РФ.

Також екскерівник ГУР МОУ додав, що той факт, що вбивство сталося в барі, що належить Пригожину, точно не випадково, і це показує наміри росіян.

Варто зазначити, що того ж дня Татарський виступав і в інших закладах, але обійшлося без інцидентів.

Головний ворог – це вже не Україна, головний ворог з'являється усередині Росії. Тож собаці – собача смерть. Це цілком закономірно. Росія перетворюється на суцільний хаос, – повідомив Кондратюк.

Вбивство Владлена Татарського

2 квітня у Санкт-Петербурзі стався вибух у місцевому кафе «Стрітбар», яке належало Євгену Пригожину.

Внаслідок цього загинув російський пропагандист та воєнкор Владен Татарський (Максим Фомін). 30 осіб, які прийшли на його "творчий вечір", отримали поранення.

За підозрою у теракті затримали росіянку Дар’ю Трепову. Вона передала пропагандисту статуетку у вигляді його самого, яка вибухнула.

Аналітики припускають, що до ліквідації Татарського причетні російські сили, це може трактуватися, як попередження Пригожину.

РФ звинуватила у смерті пропагандиста українські спецслужби та Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?