Мешканку Санкт-Петербурга затримали за підозрою у вбивстві пропагандиста Татарського
Категорія
Україна
Дата публікації

Мешканку Санкт-Петербурга затримали за підозрою у вбивстві пропагандиста Татарського

Мешканку Санкт-Петербурга затримали за підозрою у вбивстві пропагандиста Татарського
Джерело:  online.ua

У центрі Санкт-Петербурга 2 квітня стався вибух у кафе, під час якого загинув "воєнкор" Владлен Татарський. Внаслідок вибуху поранення отримали 25 людей. Російські силовики затримали мешканку Санкт-Петербурга за підозрою у вбивстві.

Джерело: росЗМІ

Що відомо про затриману

Мешканку Санкт-Петербурга Дар'ю Трепову затримали російські силовики. Її підозрюють у вбивстві пропагандиста Владлена Татарського.

Раніше повідомляли, що дівчина передала Татарському статуетку з вибухівкою.

Дівчину 1997 року народження доставили до слідчого.

У слідства є підстави вважати, що Трепова принесла в кафе коробку з погруддям Татарського, у який було вмонтовано вибуховий пристрій, - йдеться у повідомленні.

Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Деталі загибелі Татарського

2 квітня в кафе "Стріт-бар" на Університетській набережній у центрі Санкт-Петербурга проходив "творчий вечір".

Під час пропагандистського шабашу стався потужний вибух, внаслідок якого загинув російський пропагандист та воєнкор Владлен Татарський.

За попередніми даними, на сцені вибухнула статуетка, яку подарували пропагандисту.

Екстрені служби окупантів підтвердили загибель Татарського. Правоохоронці РФ повідомили, що потужність вибухового пристрою у Санкт-Петербурзі становила понад 200 грам тротилу.

Подоляк відреагував на підрив пропагандиста Татарського

Радник глави ОП Михайло Подоляк зауважив, що невдовзі у Росії можуть початись смутні часи. Але не зважаючи на це Україна знає свій шлях і буде йти по ньому далі.

У Росії починається... Павуки поїдають один одного в банці. Питання "Коли внутрішній тероризм стане інструментом внутрішньої політичної боротьби?" В країні закручених гайок було питання часу, як прорив дозрілого гнійника. Росії чекають незворотні процеси й Смута 2.0. А нам своє робити, — написав Подоляк.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?