Хто очолить МОЗ: названо ім'я головного конкурента Супрун
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто очолить МОЗ: названо ім'я головного конкурента Супрун

Хто очолить МОЗ: названо ім'я головного конкурента Супрун
Джерело:  interfax.com.ua

Українські ЗМІ дізналися, що одним з найбільш вірогідних претендентів на посаду міністра охорони здоров'я є глава Національної служби здоров'я України Олег Петренко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Варто зазначити, що в НСЗУ цю інформацію в даний час не коментують. У виданні не повідомляють звідки у них з'явилася ця інформація.

"Петренко в 1998 році закінчив Вінницький національний медуніверситет імені Пирогова, має ступінь магістра менеджменту організацій охорони здоров'я Школи охорони здоров'я Києво-Могилянської академії та Маастрихтського університету (2006 рік). З 2007 року він займав керівні посади у кількох приватних клініках. В якості експерта в 2017 році брав участь в засіданнях комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що у лютому 2018 року Петренко переміг в конкурсі на посаду глави НСЗУ, був призначений на посаду в березні 2018 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Виконувачка обов’язків міністерки охорони здоров’я  Уляна Супрун заявила, що вважає корисною роботу МОЗ  і свої поради про здоров’я попри докори глави держави Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?