Хто оголосив війну проти Гончарука: в Раді озвучили першу версію
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто оголосив війну проти Гончарука: в Раді озвучили першу версію

Хто оголосив війну проти Гончарука: в Раді озвучили першу версію
Джерело:  online.ua

Колишній глава держави Петро Порошенко вперше прокоментував злиті у мережу аудіозаписи нібито розмов очільника Кабміну Олексія Гончарука. Політик натякнув, що до цього причетний олігарх Ігор Коломойський, якому, як відомо, раніше належав націоналізований "Приватбанк". Своїми припущеннями нардеп від "ЄС" поділився на сторінці в соціальній мережі, передає ONLINE.UA.

"Щодо ситуації із записами прем’єра - це не український сценарій. Слушні оцінки викликів і ризиків економічної ситуації, які представлені у розмові прем’єра і керівництва економічного блоку, треба просто проаналізувати і забезпечити відповідну реакцію, щоб протидіяти цим викликам", - пише Порошенко.

На його думку, абсолютно неукраїнські сили намагаються роздмухувати псевдо-скандал. Він звернув увагу на те, на яких каналах вийшла атака на український уряд – на російських каналах.

"І на каналах одного відомого олігарха. Які причини цієї атаки? Хочуть атакувати тих, хто захищає державну політику, з приводу одного дуже великого банку, який був націоналізований, став державним і через який виводилися десятки, а може і сотні мільярдів гривень з української фінансово-банківської системи", - наголосив Порошенко.

Він дав зрозуміти, що до злитих матеріалів причетний Коломойський. Нардеп також додав, що його партія "Європейська солідарність" участі у "атаці" на економічний блок уряду брати не буде.

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі активно обговорюють злиті дані про те, що очільник уряду Олексій Гончарук начебто написав заяву про звільнення. Окрім того, опубліковано прослушку, де  прем’єр визнає, що не компетентний в економічних питаннях.  Гончару все заперечує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?