Хто піариться на війні проти України та кому вигідний конфлікт ГУР та СБУ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто піариться на війні проти України та кому вигідний конфлікт ГУР та СБУ — відео

Хто піариться на війні проти України та кому вигідний конфлікт ГУР та СБУ — відео
Джерело:  online.ua

Журналіст Юрій Бутусов цинічно звинуватив керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова у піарі на війні проти України та ще й дав поради, як працювати українській військовій розвідці. Кому насправді вигідний піар на війні, розбиралась журналістка Online.ua Вікторія Бєлік.

Джерело: ютуб-канал Online.ua

Кому насправді вигідний піар на війні проти України 

Зокрема, на власній сторінці у Facebook Бутусов заявив, що Буданов лідує за кількістю інтерв’ю у порівнянні з іншими керівниками українських спецслужб.

Українці активно коментують публікацію журналіста, однак справжнього розголосу він майже одразу здобув серед російських пропагандистів.

Цитую далі: "... було б все ж таки краще, якби начальник увесь свій час приділяв якісному оперативному плануванню, і намагався почути підлеглих, а не чергову знімальну групу”. Стоп-стоп-стоп! Виходить, що Зеленський теж піариться? - питається журналістка Online.ua.

Президент України вже понад рік від 24.02.22 щодня особисто звітує українцям і пообіцяв, що до нашої Перемоги продовжить це робити.

На запитання "Що допомагає вам упоратися з невпевненістю в майбутньому?" у нещодавньому опитуванні понад 32% відповіли "Я покладаюся на Бога — на все Його воля».

При цьому майже 25% українців упоратись з невпевненістю в майбутньому допомагають прогнози Буданова та інших військових.

Кому вигідний конфлікт між ГУР та СБУ 

У дописі автор порушує ще й питання диверсійної роботи, цитую: “... переважна більшість успішних (підкреслюю - успішних) операцій у ворожому тилу та в РФ у нас здійснюється силами СБУ. І Кримській міст, і за кількома виключеннями усі найбільш гучні диверсії за останні місяці. А не ГУР, на жаль”.

На щастя, українські спецслужби не коментують таємні спецоперації, бо від цього залежать життя та безпека людей. І ще, між керівниками наших спецслужб налагоджена співпраця і немає боротьби між силовими структурами, що так характерно для росії.
Ми всі віримо у нашу перемогу. Наша сила в єдності. Розбрат всередині — лише на руку ворогу. Журналісти мають працювати з фактами. Так само, як спецслужби викривати колаборантів та проводити таємні операції, деталі яких ми дізнаємось після нашої Перемоги. Бо ціна помилки — життя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?