І снайпера не забув: мережу шокувала зустріч Путіна з народом
Категорія
Світ
Дата публікації

І снайпера не забув: мережу шокувала зустріч Путіна з народом

І снайпера не забув: мережу шокувала зустріч Путіна з народом
Джерело:  online.ua

В Череповці, що знаходиться в РФ, біля місця 20-секундної нібито випадкової зустрічі очільника Кремля Володимира Путіна з народом очевидці помітили снайпера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Росбалт".

На одному із відео, зроблених представниками ЗМІ, видно, що президентський кортеж зупинився біля металевої огорожі, де стояли кілька десятків громадян. Президент РФ вийшов зі службового автомобіля і через паркан потиснув кільком чоловікам руки. Особиста зустріч з населенням тривала близько 20 секунд, потім глава Кремля пішов.

Неважко здогадатися, що в телесюжетах кремлівських пропагандистів говорилося, що Путін нібито зупинив кортеж "несподівано". Однак на іншому записі, що з'явився в соцмережах, видно, що ця юрба громадян було організовано зібрана заздалегідь, а місце охороняв снайпер, який чергував на даху одного з будинків.
Користувачі мережі висміяли цю нібито випадкову зустріч з народом:

"Раби щасливі; і снайпера не забув - справжній лідера народу; що за сором; це звичайна практика - не дивуйтеся; скільки живу - такого не бачив; на це можна дивитися вічно; навіть не віриться; коли це все закінчиться - просто цирк", - пишуть обурені люди.

Як повідомляв ONLINE.UA, громадяни РФ та користувачі мережі зі всього світу  не втомлюються створювати смішні меми  після скандального послання очільника Кремля Володимира Путіна Федеральному зібранню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?