І знову скандал: Трамп привітав Польщу із вторгненням нацистів
Категорія
Світ
Дата публікації

І знову скандал: Трамп привітав Польщу із вторгненням нацистів

І знову скандал: Трамп привітав Польщу із вторгненням нацистів
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп привітав Польщу, коли його попросили сказати щось країні, яка відзначає початок Другої світової війни, передає ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

На запитання, чи є в нього повідомлення для країни, що відзначає річницю початку Другої світової війни, очільник Білого дому відповів:

"Я просто хочу привітати Польщу. Це прекрасна країна з великими людьми. У нас також багато поляків у нашій країні; близько 8 мільйонів. Ми любимо своїх польських друзів. І я скоро буду там".

Як зазначає видання, американський лідер нечасто коментує справи в чужих країнах, оскільки не особливо розбирається в тому, що відбувається в них. Проте навіть за його мірками це було досить дивно.

В соцмережі уже активно обговорюють цю дивну заяву Трампа, зазначаючи, що він просто знову осоромив США.

Варто зазначити, що президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер попросив пробачення у поляків за те, що Німеччина у 1939 році вторглась до Польщі, чим розпочала Другу світову війну.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше персональний адвокат американського лідера Дональда Трампа,  Рудольф Джуліані, скасував анонсований раніше візит до України  для зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?