І знову скандал: відомий політик порівняв методи Трампа з фашистськими
Категорія
Світ
Дата публікації

І знову скандал: відомий політик порівняв методи Трампа з фашистськими

І знову скандал: відомий політик порівняв методи Трампа з фашистськими
Джерело:  online.ua

Мер Лондона Садік Ган порівняв мову, яка використовується президентом США Дональдом Трампом для згуртування своїх прихильників, з мовою "фашистів 20-го століття". Про це він написав в статті для The Guardian напередодні візиту американського лідера в столицю Великої Британії, передає ONLINE.UA.

"Президент Дональд Трамп є лише одним з найбільш кричущих прикладів зростаючої глобальної загрози. Крайні праві набирають популярність у всьому світі, погрожуючи нашим насилу завойованим правам і свободам та цінностям, які визначають наші ліберальні і демократичні суспільства протягом більше 70 років", - написав Хан.

Окрім того, британський політик жорстко розкритикував організацію зустрічі Трампа з почестями під час його триденного перебування в Лондоні, яке, як очікується, спровокує масові протести в британській столиці у вівторок.

"Віктор Орбан в Угорщині, Маттео Сальвіні в Італії, Марін Ле Пен у Франції і Найджел Фарадж тут, у Британії, використовують ті ж самі слова фашистів 20-го століття, щоб заручитися підтримкою, але з новими зловісними методами, щоб донести своє послання", - йдеться в статті.

За словами Хана, вони набирають силу і завойовують владу і вплив в місцях, де це було немислимо всього кілька років тому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що північнокорейський лідер Кім Чен Ин віддав наказ стратити п’ятьох чиновників, оскільки він вважав їх винними у провалі другого саміту з очільником Білого дому Дональдом Трампом в Ханої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?