Як погода впливає на роботу ППО — відповідь Повітряних сил
Категорія
Україна
Дата публікації

Як погода впливає на роботу ППО — відповідь Повітряних сил

ЗСУ

Зимова погода в Україні впливає на роботу сил протиповітряної оборони. Зокрема, при мінусовій температурі відбувається обмерзання техніки.

Як погода впливає на роботу ППО

Системи — це теж техніка. Теж температури холодні можуть впливати. Обмерзання може бути. Так треба більше уваги приділяти, щоб утримувати її в робочому стані. Ну, і на людей, звичайно, (впливає, - ред.). Люди живі, вони повинні теж зберігати тепло, — сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Ігнат пояснив, що у холодну пору захисники мають краще облаштовувати позиції, створювати умови для нормального несення служби. Оскільки засоби протиповітряної оборони - це великий комплекс техніки.

Погода і фронт

Нагадаємо, речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у коментарі РБК-Україна розповів, що негода не є повною перешкодою для російських атак "шахедами" та ракетами. Але перепади температур все ж впливають на роботу техніки.

Раніше у Сухопутних військах припускали, що погода в Україні, ймовірно, вплине на хід бойових дій. Дощі та сніг ускладнять пересування броньованої техніки, роботу дронів та авіації.

Також військові вважають, що одним з головних завдань на зиму для них залишається перерізання логістики ворога. У зимовий період це особливо важливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?