Ідеальна родина: Іванка Трамп показала рідкісні сімейні кадри
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ідеальна родина: Іванка Трамп показала рідкісні сімейні кадри

Ідеальна родина: Іванка Трамп показала рідкісні сімейні кадри
Джерело:  online.ua

Донька американського лідера, 37-річна Іванка Трамп, встигає бути ідеальною дружиною, люблячою мамою та активною політикинею. Як відомо, вона не любить афішувати особисте життя у соціальних мережах, однак інколи вона публікує яскраві світлини, які вражають її фанатів, передає ONLINE.UA.

На нових сімейних світлинах Іванка показала свій черговий розкішний вихід, але цього разу в оточенні сім'ї, а не колег. Перед камерою вона позувала разом з чоловіком Джаредом Кушнером та з їхніми дітьми. На ній була елегантна вечірня сукня з оксамитової тканини чорного кольору. Витонченості стрункій Іванці Трамп додали оголені плечі та акцент на талії. Вона зі своїм коханим Джаредом Кушнером та їхнім 3-рінчим сином Теодором Джеймсом красиво позували на балконі будинку.

Окрім того, красуня показала їхнє життя, як справжньої багатодітної сім'ї. На другому фото до кадру потрапили також 8-річна Арабелла Роуз і 5-річний Джозеф Фредерік, які влаштували в кімнаті справжній гармидер. Щасливе подружжя стояло позаду дітей і весело усміхалося, демонструючи, що безлад вдома не є чимось новим для них.

"Ідеальна родина; які красиві дітки; це справжнє щастя для кожної жінки; неймовірно красиві фото", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп виявилася в гучному скандалі через люб’язності з Бараком Обамою під час похорону Барбари Буш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?