IKEA випустила перший каталог українською мовою з цікавими порадами дизайнерів
Категорія
Україна
Дата публікації

IKEA випустила перший каталог українською мовою з цікавими порадами дизайнерів

IKEA випустила перший каталог українською мовою з цікавими порадами дизайнерів
Джерело:  online.ua

Після відкриття першого офлайн-магазину в Києві найбільша в світі компанія товарів для дому IKEA випустила каталог українською мовою. У ньому є не просто список товарів, представлених на українському ринку, але і безліч порад дизайнерів, як облаштувати своє житло і зробити його комфортним для кожного члена сім'ї. Де можна подивитися український каталог IKEA, повідомляє ONLINE.UA.

"Зустрічай каталог IKEA українською! Це наш довідник натхнення, наповнений слушними порадами та ідеями, щоб зробити повсякденне життя краще", - йдеться в повідомленні компанії.

Каталог IKEA налічує 148 сторінок, на яких є безліч практичних дизайнерських порад, як оформити інтер'єр маленької квартири для великої родини, зробити найбільш функціональною, але менш заставленою кухню, найти куточок для нового члена сім'ї.

У цьому наочному посібнику можна побачити, як зробити затишною будь квартиру. Також в ньому ви знайдете підказки як підлаштуватися до "особливостей" житла - наприклад, експерти IKEA пропонують найпростіший спосіб, як сховатися від виснажливого сонця в квартирі, розташованій на сонячній стороні, візульних розширити межі житла зі скромною квадратурою, знайти місце для ігор дітей та й в цілому задовольнити інтер'єрні смаки всіх домочадців.

Нагадаємо, перший магазин IKEA в Україні відкрили 1 лютого. Він буде працювати на другому поверсі в київському ТРЦ Blockbuster Mall. Його площа становить 5 тисяч квадратних метрів, на яких буде представлено широкий ассмортімент аксесуарів і меблів для дому шведської компанії - всі товари розділені на тематичні зони. Посітателям шведської мережі обіцяють в оффлайн-магазині наявність декількох тисяч найменувань продукції, включаючи меблі. Також в Україні працює онлайн-магазин IKEA, який пропонує українським покупцям близько 3600 товарів для будинку, які можна купити онлайн з послугою доставки на будинок і поштою. Кияни можуть скористатися самовивозом придбаних товарів - в столиці відкрито два пункти видачі в Ашані і Metro Cash & Carry.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перший магазин IKEA в Києві буде працювати з 10:00 до 22:00 із суворим дотриманням протиепідемічних заходів - соціальна дистанція, обов'язкове носіння масок, перевірка температури і регулярна дезінфекція приміщення. Згідно діючих обмежень, в магазині зможуть перебувати максимум 500 осіб одночасно, кількість яких контролюватимуть за допомогою реєстрації відвідувачів - покупець перш ніж потрапити в магазин повинен зареєструватися через смартфон за QR-кодом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?