Ілон Маск обрадував заявою про новинку від Tesla
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск обрадував заявою про новинку від Tesla

Ілон Маск обрадував заявою про новинку від Tesla
Джерело:  24 канал

Співзасновник компанії Tesla Ілон Маск натякнув на те, що презентація довгоочікуваного пікапа відбудеться незабаром. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Наразі світ має лише одну єдину світлину, яку оприлюднив керівник організації. Користувач Twitter нещодавно напряму запитав Маска - коли вони покажуть свій хвалений пікап?

"Швидше за все, в листопаді", - отримав той відповідь.

Варто зазначити, що Tesla неодноразово заздалегідь оголошувала строки, проте не дотримувалась їх. Навіть деякі з анонсів були зірвані.

Таким прикладом може стати запровадження функції Enhanced Summon. За її допомогою електрокари зможуть автоматично залишати паркування. Відповідне оновлення обіцяли в Tesla ще минулого листопада, але чи варто говорити, що його досі нема.

Експерти вважають, що пікап від кампанії Маска може увірватися на ринок близько 2021-2022 року. Компанії потрібен буде певний час навіть у випадку презентації у листопаді.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ілон Маск раніше виступив із приголомшливою заявою щодо здібностей штучного інтелекту у майбутньому. Він вважає, що такі технології стануть набагато розумнішими за найрозумніших з людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?