Ілон Маск пограв у Cyberpunk 2077 та оголосив свій вердикт. Перед тим він потролив розробників
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск пограв у Cyberpunk 2077 та оголосив свій вердикт. Перед тим він потролив розробників

Ілон Маск пограв у Cyberpunk 2077 та оголосив свій вердикт. Перед тим він потролив розробників
Джерело:  online.ua

Американо-канадський бізнесмен Ілон Маск, який співзаснував компанії Tesla та SpaceX, вже зізнався, що спробував нову гру CyberPunk 2077 від польської студії CD Project RED. Він наголосив, що резонансний реліз здебільшого йому сподобався. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

Напередодні студія-розробник оприлюднила в соціальних мережах офіційну заяву з вибаченням щодо проблем, з якими зіткнулися геймери, що придбали CyberPunk. Перш за все вони вибачилися за погану оптимізацію на консолях, безліч багів, які не дозволяли багатьом нормально грати.

Маск прокоментував заяву дописом зі скріншотом посту одного з користувачів Reddit. Той стверджував, що взяв тижневу відпустку з роботи, щоб присвятити її CyberPunk - грі, на яку він чекав багато років.

Утім, відпустка перетворилася на жах, адже гра зовсім не відповідала тому, чого покупець жадав упродовж років. Людина фактично отримала нервовий розлад та відмовляється "торкатися свого PS4".

Один з користувачів Twitter записав бізнесмена, чи спробував він CyberPunk особисто, на що отримав відповідь — так.

"Так, дуже коротенько. Виглядає непогано. Я обрав Кочівника (Nomad - один з "класів", наявних у грі), тож початок був трохи уповільненим, але розганявся швидко. Здається, майже кожен у Steam грав у CyberPunk у певний момент цього тижня!" - пояснив Маск.

Нагадаємо, реліз CyberPunk 2077 стався 10 грудня. Його дату кілька разів переносили, гра повинна була з'явитися у відкритому доступі ще навесні цьогоріч. Сюжет розповідає історію найманця Ві, який намагається пробитися "наверх" у мегаполісі Найт-Сіті в Каліфорнії майбутнього. Атмосфера цього світу — класичний кіберпанк-антиутопія з байдужими до людей мегакорпораціями, високою злочинністю, хакерами та існуванням за принципом hi-tech/low-life (високі технології та "низьке" життя).

Як повідомляв ONLINE.UA, всесвітньо відоме видання Forbes 10 грудня повідомило про те, що статки відомого винахідника та бізнесмена Ілона Маска скоротилися на 9 мільярдів, тому мільярдер лише один день протримався на другій сходинці у списку найбагатших людей світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?