Ілон Маск показав кумедне фото з маленьким сином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ілон Маск показав кумедне фото з маленьким сином

Ілон Маск показав кумедне фото з маленьким сином
Джерело:  online.ua

Особисте життя засновника компаній SpaceX і Tesla Ілона Маска постійно знаходиться під пильною увагою всього світу. Але мільярдер не часто балує шанувальників подробицями, тому всі новини про нього, його коханої і маленького сина викликають непідробний інтерес мільйонів людей. І на цей раз нове фото Ілона Маска з його маленьким сином, якого називають малюком Ікс, миттєво стало популярним в мережі. До речі, кумедний знімок з сином, який Маск опублікував у своєму Twitter, продублювала і мати мільярдера в своєму Instagram. Також тему публікацій кадрів з малюком підхопила і кохана Маска - співачка Grimes. Вона також показала фото з сином, правда, обличчя його не захотіла демонструвати широкій публіці, передає ONLINE.UA.

На фото зображено, що малюк Ікс сидить на руках у Ілона Маска і тягне його за футболку поки батько розмовляє по телефону. Одні користувачі мережі посміялися і припустили, що малюк просить у батька груди. Інші ж були вражені схожістю батька і сина.

"Ви теж годуєте грудьми своїх дітей?); Папа, давай на Місяць)); Це ВИЗНАЧЕНО ваш син. У нього ВЕЛИКІ руки, хай йому грець. Він буде великим хлопчиком. Боже мій. Хороша робота, Ілон; X вже пише код ?; У них однакові стрижки, вони чарівні) ", - коментують фото Ілона Маска з підрослим сином користувачі мережі.

Мей Маск, мати Ілона Маска, в коментарі до цього ж домашньому фото, написала, що обожнює дивитися за спілкуванням сина і внука і поставила хештег "горда бабуся". Сам Маск цей знімок підписав "Друге останнє царство".

Нагадаємо, Ілон Мак став батьком в шостий раз 4 травня 2020 року. Співачка Граймс народила йому сина. Крім новонародженого хлопчика у Ілона Маска є п'ятеро синів від першого шлюбу з Жюстін Вілсон - двійнята Ксав'єр і Гріффін, а також трійнята Кай, Саксон і Деміен. Для Граймс (справжнє ім'я - Клер Еліс Буше) це перша дитина. До речі, сина Маск назвав загадковим ім'ям "X Æ A-12 Маск". І це виявилося не жартом. Але в мережі і самі батьки називають його малюком Ікс.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск вирішив продати все майно заради заселення Марса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?