Ілон Маск показав новий Cybertruck від Tesla: феєричне відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск показав новий Cybertruck від Tesla: феєричне відео

Ілон Маск показав новий Cybertruck від Tesla: феєричне відео
Джерело:  online.ua

Компанія Tesla представила новий електропікап Cybertruck, який почнуть виробляти у 2021 році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну трансляцію презентації.

Автомобіль має незвичний дизайн з нахилом у футуризм. За словами бізнесмена Ілона Маска, конструктори надихалися DeLorean DMC-12. Його можна побачити у серії фільмів "Назад у майбутнє", а також "Шпигун, який мене кохав" про Джеймса Бонда.

"Кібертрак" виготовлений за допомогою сталі, яку використовують для космічних кораблів Starship. Підприємець стверджує, що пікап здатен витримати прямі удари кувалдою та навіть постріли з вогнепальної зброї 9-мм.

Асистенти Маска на сцені продемонстрували стійкість корпусу електрокара. Під час випробувань скла у вікнах щось пішло не так. Металевий підшипник розбив два з них. Втім, до цього вікна били кувалдою.

Маск не розгубився та заявив, що цей інцидент - "плюс", натякаючи на опрацювання виявленої проблеми у майбутньому.

Планується, що масове виробництво Cybertruck почнеться наприкінці 2021 року. Їх будуть випускати у трьох варіаціях: з одним, двома чи трьома двигунами. Ціна коливатиметься від майже 40 тисяч до 70 тисяч доларів. Наразі зацікавлені можуть "записатися" на придбання за 100 доларів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ілон Маск нещодавно пообіцяв провести презентацію пікапу від Tesla, який компанія давно анонсувала. На його думку, новий електрокар можна показати у листопаді, тож свого слова він дотримався.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?