Ілон Маск продає власну пісню за шалену суму
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск продає власну пісню за шалену суму

Ілон Маск продає власну пісню за шалену суму
Джерело:  online.ua

Відомий винахідник, бізнесмен, а також засновник Tesla та Space X Ілон Маск продовжує дивувати користувачів мережі та усіх своїх шанувальників неочікуваними та епатажними вчинками. Так, цього разу мільярдер підготував для підписників музичний сюрприз – Маск записав трек у стилі техно й уже виставив його на продаж. Варто звернути увагу на те, що у пісні йдеться про технологію NFT. Окрім того, продається вона у вигляді NFT-токена, передає ONLINE.UA з посиланням на  Твіттер  винахідника.

Трек Ілона Маска, який триває 2 хвилини 20 секунд, за лічені години став хітом мережі - його прослухали уже понад 7,5 млн разів. Наразі композицію винахідника оцінили у 625 ETH (Ethereums), що дорівнює більше ніж 1млн доларів. Не можна не звернути увгау на те, що пропозицію висунув той самий користувач, який запропонував 2,5 мільйона доларів за перший твіт Джека Дорсі (очільника Twitter).

Техно-хіт від Ілона Маска уже активно коментують користувачі мережі.

"Якби у мене були мільйони - я б їх не пошкодував, щоб купити цей трек; звучить круто!; не знаю, як вам, а я у захваті від цього мотиву; Маск вміє дивувати; коли Ілон вже почне знімати фільми? Він уже за все брався, однак ще не підкорював Голлівуд; мені здається, що це трек, який може підкорити планету; чергова реклама DOGE; Нашим співакам та співачкам потрібно повчитися у Маска, як створювати справжні хіти; дуже класно! цілий день слухаю цю пісню", - коментують композицію винахідника в мережі.

Варто також нагадати про те, що NFT (Non-fungible token, невзаємозамінний токен) – це головний тренд 2021 року на ринку криптовалюти та блокчейну. Новітня технологія заснована на смартконтрактах блокчейну Ethereum та закріпляє за особою право власності на певний цифровий товар. Що важливо розуміти, невзаємозамінний токен є унікальним за своїми характеристиками, його неможливо замінити будь-яким іншим.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск заявив про створення власної криптовалюти на тлі нових рекордів біткоїна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?