Ілон Маск розповів про анархію на Марсі та старіння людства
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Ілон Маск розповів про анархію на Марсі та старіння людства

Ілон Маск розповів про анархію на Марсі та старіння людства
Джерело:  online.ua

Засновник американської космічної компанії SpaceX Ілон Маск визнав надто ідеалістичними ідеї російського революціонера Михайла Бакуніна. Про це він розповів у своєму Twitter, повідомляє ONLINE.UA.

«Бажання повної анархії закінчується, коли вам потрібно зателефонувати до 911 (телефонний номер екстреної служби), хоча максимальна свобода дій людства здається правильною метою», – написав Маск після прослуховування аудіоподкасту історика Майка Дункана про революцію в Росії.

Відповідаючи на запитання одного з користувачів Twitter про те, який політичний режим може бути запроваджено на Марсі після його колонізації, Ілон Маск заявив, що для Червоної планети краще підійде пряма демократія.

«Закони повинні бути короткими, оскільки є обман в довжині», – написав глава SpaceX.

Трохи раніше Маск також заявив, що реальною проблемою людства до 2050 року стане не зростання кількості людей, а старіння населення світу. На його переконання, демографічна структура жителів планети з розбивкою за віком буде виглядати як перевернута піраміда з великим числом людей похилого віку і малою кількістю молодих.

Нагадаємо, що колишня коханка Джонні Деппа та Ілона Маска нещодавно знайшла нового бойфренда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?