Ілон Маск розповів, що думає про існування інопланетян
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск розповів, що думає про існування інопланетян

Ілон Маск розповів, що думає про існування інопланетян
Джерело:  online.ua

Засновник компанії SpaceX і мільярдер Ілон Маск поділився своєю думкою щодо існування інопланетян. Він вважає, що не дивлячись на ймовірність існування життя на інших планетах, позаземної цивілізації немає. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

Під час презентації нової ракети Starship, яку Маск планує відправити на орбіту в найближчі півроку, засновник SpaceX поміркував про можливе існування інопланетян. Він запевнив, що якби вони існували, то він би точно знав про це.

"Може бути, є якась інше життя, але ми не бачили ніяких її ознак. Наскільки ми знаємо, ми єдині розумні живі істоти", - підкреслив Маск, згадавши найпопулярніший жарт про так звану "Зону-51", де, на думку прихильників теорій змови, військові ховають докази існування інопланетян.

Крім того, Маск заявив, що люди повинні стати багатопланетним видом.

"Я думаю, що ми дійсно повинні зробити все можливе, щоб стати багатопланетним видом, і ми повинні зробити це зараз", - додав Маск.

Нагадаємо, нещодавно астрономи з американського Університету Рочестера прийшли до висновку, що в Чумацькому Шляху може жити безліч інопланетних цивілізацій, які освоюють галактику з повільною швидкістю, в результаті чого вони ще не встигли вступити в контакт з людством.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск шокував новим прогнозом щодо майбутнього людства. Мільярдер висловив своє побоювання з приводу переваги штучного інтелекту над людиною, яка може привести до катастрофи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?