Ілон Маск розсекретив нову кохану: опубліковані фото та відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Ілон Маск розсекретив нову кохану: опубліковані фото та відео

Ілон Маск розсекретив нову кохану: опубліковані фото та відео
Джерело:  online.ua

Засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск представив публіці свою нову кохану. Дівчиною виявилася канадська співачка Клер Буше, відома під псевдонімом Греймс, з якою мільярдер взяв участь у щорічному заході інститута костюма Met Gala в Нью-Йорку.

Фото Ілона Маска з коханою були опубліковані в мережі, передає ONLINE.UA.

Бізнесмен для балу костюмів обрав строгий білий смокінг, а його супутниця з'явилася на публіці в екстравагантному вбранні - Греймс прийшла на бал у сукні в готичному стилі, а доповнила свій образ кольє з символікою Tesla.

Шанувальники Маска впевнені, що таким чином улюблені розсекретили свій роман, який у них зав'язався близько місяця тому. Ілон і Греймс познайомилися в соцмережі - спочатку між ними зав'язався легкий флірт, який переріс в любовні відносини, які молоді люди приховували від громадськості.

У соцмережі бурхливо обговорюють вихід Маска і Греймс в світ. Користувачі згадують, що їх знайомство виникло через каламбур, який бізнесмен хотів опублікувати на своїй сторінці в соцмережі під назвою "Василіск Рококо". Але після того, як вбив це словосполучення в пошукову систему, він дізнався, що з такою назвою вже є творіння - кліп і пісня Греймс.

Після цього Маск написав Греймс, щоб обговорити цю назву, а співачка відповіла йому, що він став першою і єдиною людиною, який зрозуміла її жарт в кліпі.

З цього і зав'язалися стосунки Ілона Маска і Греймс, які, на думку шанувальників мільярдера, вже вийшли на новий рівень, що підтверджує їх спільний вихід у світ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Маск зібрався відкрити кондитерську фабрику, на якій буде створювати приголомшливі криптоцукерки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?