Ілон Маск став найбагатшою людиною на планеті. Його статки збільшилися ще на 25 млрд доларів
Категорія
Світ
Дата публікації

Ілон Маск став найбагатшою людиною на планеті. Його статки збільшилися ще на 25 млрд доларів

Ілон Маск став найбагатшою людиною на планеті. Його статки збільшилися ще на 25 млрд доларів
Джерело:  online.ua

Американський підприємець і інженер Ілон Маск став найбагатшою людиною на планеті. Кілька днів тому він випередив у рейтингу мільярдерів засновника Amazon Джеффа Безоса, який утримував лідерство з жовтня 2017 року, а станом на 9 січня ще більше зміцнив свої позиції серед найбагатших людей планети. За останні два дні статок Маска збільшився ще на 25 млрд доларів і досяг 209 млрд, що на 23 млрд більше, ніж у Безоса. Такий фінансовий успіх Маску принесли акції Tesla, ціна на які досягла позначки майже в 900 доларів, що підняло ринкову вартість компанії до 834 млрд доларів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Як відомо, за 2020 рік рік Маск став багатшим майже на 200 млрд, що є найшвидшим зростанням в рейтингу 500 найбільших мільярдерів Bloomberg. Цьому сприяло безпрецедентне зростання вартості акцій Tesla, яка зросла за рік на 743% завдяки стабільного прибутку.

Сам Маск на свій новий статус відреагував з гумором. Він в черговий раз нагадав, що мало зацікавлений в матеріальних речах, а своє багатство буде використовувати для прискорення еволюції людства в космічну цивілізацію.

"Як дивно ... Що ж, повернемося до роботи", - прокоментував Маск в соцмережі свій статус найбагатшої людини планети.

Нагадаємо, статок Ілона Маска на початку 2020 року оцінювався в 27 млрд доларів. Гендиректор Tesla, якому належать приблизно 22% акцій виробника електромобілів, тоді займав 28 місце в списку найбагатших людей світу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишня дружина засновника Amazon Джеффа Безоса Маккензі Скотт стала найбагатшою жінкою в світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?