Ілон Маск запустив програму монетизації контенту у Twitter
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск запустив програму монетизації контенту у Twitter

Ілон Маск запустив програму монетизації контенту у Twitter
Джерело:  online.ua

З приходом Ілона Маска у Twitter часто відбуваються зміни та нововведення. Відтепер соціальна мережа дозволяє користувачам стягувати плату за доступ до свого контенту - від довгого тексту до багатогодинного відео.

Джерело: Ілон Маск

У Twitter можна монетизувати контент

Власника компанії Ілона Маска розповів про чергові зміни у Twitter щодо монетизації.

За його словами, протягом перших 12 місяців Twitter не залишатиме собі нічого з грошей, отриманих користувачами від підписки. Це означає, що користувачі залишатимуть собі близько 70% доходів від підписки на мобільні пристрої, після врахування зборів, які Apple і Google беруть за свої магазини додатків.

Ми також сприятимемо просуванню вашого контенту. Наша мета - максимізувати процвітання авторів. У будь-який момент ви можете покинути нашу платформу і забрати виконану роботу з собою. Легко увійти, легко вийти, — написав Маск.

При цьому Маск не став детально описувати технічні аспекти нововведення.

Щоб зробити контент платним, необхідно перейти в налаштуваннях у пункт "Монетизація".

Twitter перестав блокувати сторінки кремлівських чиновників

Соцмережа Twitter перестала застосовувати обмеження до облікових записів кремлівських високопосадовців, зокрема, до сторінки диктатора та військового злочинця Володимира Путіна.
ести, що проводились протягом минулого тижня, засвідчили, що акаунти кремлівських урядовців знову з’являються у верхній частині окремих результатів пошуку та рекомендацій щодо підписки.

Колишні керівники соцмережі повідомили журналістам видання, що явна зміна політики Twitter не могла бути випадковою.

Зокрема, обмеження були зняті зі сторінки диктатора Володимира Путіна, МЗС РФ та посольства РФ у Великій Британії.

При цьому у квітні минулого року представники соцмережі обіцяли, що "не посилюватимуть або рекомендуватимуть урядові акаунти, що належать державам, які обмежують доступ до вільної інформації та беруть участь у збройному міждержавному конфлікті".

Там уточнювали, що нововведення негайно застосували щодо Росії.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?