ФБР використовує соцмережі для мобілізації росіян проти Путіна — Fox News
Категорія
Світ
Дата публікації

ФБР використовує соцмережі для мобілізації росіян проти Путіна — Fox News

ФБР використовує соцмережі для мобілізації росіян проти Путіна — Fox News
Джерело:  online.ua

Федеральне бюро розслідувань США використовує соцмережі Facebook та Twitter для мобілізації якогома більшої кількості росіян протистояти злочинному режиму кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна, а також збору розвідданих. 

Джерело:  Fox News

Як ФБР використовує соцмережі у протистоянні із режимом Путіна 

Зазначається, що у Facebook та Twitter було оприлюднено відео із закликом надавати допомогу ФБР у боротьбі проти злочинного режиму диктатора Путіна.

Схоже, ФБР запустило свою програму у соціальних мережах у лютому, намагаючись спонукати росіян відмовитися від підтримки агресії Кремля та російського диктатора Володимира Путіна, - зазначається у матеріалі.

За словами колишнього керівника підрозділу ЦРУ у Москві Дена Хоффмана, що ФБР розмістило доволі різке відео і це може допомогти у протидії кремлівській агресії.

ФБР реагує на сучасність, коли молоді люди постійно перебувають у соціальних мережах. Воно намагається закинути широку мережу та отримати велику віддачу, залучаючи більше потенційних кандидатів для шпигунства на користь США, - зазначила ексофіцер Управління військової розвідки з російської доктрини та стратегії Ребека Кофлер.

У Петербурзі створили яскраве антивоєнне графіті 

Невідомі художники у російському Санкт-Петербурзі створили яскраве антивоєнне графіті.

Фотографії роботи з'явились на сторінці в Instagram петербурзького художника  vano_bogomaz.

Графіті зображує розп'ятого Ісуса Христа та двох, вочевидь, російських військових по обидва боки.

Прости їм, бо не відають що творять, - напис над головою Христа.

Автор у дописі зазначає, що з моменту вбивства Христа пройшло 2 тис років, а люди все ще не можуть припинити чинити зло.

Автори графіті залишаються невідомими.

Фото - instagram.com/vano_bogomaz

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?