Інформація про обмін бійців з "Азовсталі" засекречена — Міноборони
Категорія
Україна
Дата публікації

Інформація про обмін бійців з "Азовсталі" засекречена — Міноборони

Інформація про обмін бійців з "Азовсталі" засекречена — Міноборони
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони поки що триматиме в секреті інформацію щодо перебігу перемовин про обмін українських бійців із заводу "Азовсталь", які перебувають у російському полоні.

Джерело: Ганна Маляр в ефірі телемарафону

Міноборони засекретило інформацію про обмін захисників Маріуполя

У нас, звісно, є вся інформація, але наразі вона є секретною. Це пов'язано не тільки з самим перемовним процесом, але і з безпекою цих людей, - сказала Маляр.

За її словами, ці дані поки що не можна публікувати.

Це персональні дані, це зрозуміло, і тому ця інформація є, але вона не публічна, — підсумувала Ганна Маляр.

Нагадаємо, що Маріуполь був заблокований російськими військами 1 березня. З кінця квітня захисники Маріуполя були заблоковані на заводі "Азовсталь": це представники полку Нацгвардії "Азов", морські піхотинці, прикордонники, поліцейські.

16 травня росіяни заявили, що домовилися з українськими захисниками про вивезення поранених бійців на окуповану територію. Генштаб ЗСУ дав наказ зберегти життя.

20 травня Міноборони РФ заявило, що всіх бійців з "Азовсталі" виведено і що це 2 439 осіб, яких росіяни вважають військовополоненими.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?