Іноземний лідер скасував запланований візит в Україну - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Іноземний лідер скасував запланований візит в Україну - подробиці

Іноземний лідер скасував запланований візит в Україну - подробиці

У листопаді 2019 року в Україні чекали на візит грузинської лідерки Саломе Зурабішвілі, але поїздку скасували. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Пресслужба президентки дружньої країни виступила у четвер, 28 листопада, зі спеціальною заявою. Таким чином офіційний Тбілісі пішов на зустріч Києву.

"Президент Грузії Саломе Зурабішвілі мала відвідати Київ у листопаді, але через процеси, що тривають в Україні, візит перенесли на 2020 рік на прохання української сторони", - пояснили у представництві.

Також грузинська влада зазначила, що президент України Володимир Зеленський не планував офіційного візиту до їхньої держави.

Нагадаємо, між лідерами України та Грузії вже неодноразово відбулися зустрічі. Уперше вони контактували особисто з нагоди інавгурації Зеленського. Зурабішвілі у той день спеціально відвідала Київ.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський нещодавно здійснив закордонні візити у балтійські країни. Він відвідав Естонію та Литву. Зустрічі на вищому рівні з литовським істеблішментом завершилися підписанням важливої угоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?