Іноземний політик незабаром відвідає Донбас - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Іноземний політик незабаром відвідає Донбас - що відомо

Іноземний політик незабаром відвідає Донбас - що відомо
Джерело:  online.ua

В Україні чекають на прибуття шведської міністерки закордонних справ Анн Лінде. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу українського МЗС.

За офіційними даними, візит іноземного політика планується на 2-3 березня. Переговори вестиме її київський колега Вадим Пристайко. Їхня зустріч відбудеться першого дня.

"На порядку денному зустрічі очільників зовнішньополітичних відомств перебуватимуть питання українсько-шведського двостороннього співробітництва, практичної допомоги Швеції у реалізації Україною системних реформ та підтримки Стокгольмом ключових питань порядку денного європейської інтеграції України", - пояснили в МЗС.

Планується, що українська та шведська сторона обговорять спільну боротьбу проти російської агресії, а також головування офіційного Стокгольма в ОБСЄ наступного 2021 року.

Відомо, що другого дня, 3 березня, міністерка Лінде поїде в зону проведення Операції Об'єднаних сил.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україну незабаром відвідає інший відомий політик. Канадський міністр закордонних справ Франсуа-Філіп Шампань прибуде до Києва, щоб обговорити, зокрема, спільні дії з Києвом щодо трагедії з "Боїнгом" МАУ в Ірані. Його очікують у нас вже 4-6 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?