Відомий політик невідкладно збирається в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий політик невідкладно збирається в Україну

Відомий політик невідкладно збирається в Україну
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС Канади Франсуа-Філіп Шампань 4-6 березня здійснить терміновий візит до України. За попередніми даними, канадський дипломат проведе зустрічі з українським президентом Володимиром Зеленським та главою МЗС Вадимом Пристайком. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на МЗС Канади.

Окрім того, зазначається, що наступного тижня Шампань відвідає Латвію, після цього вирушить до України та Польщі.

"У Києві він зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським, прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком і міністром закордонних справ Вадимом Пристайком та обговорить зв'язки між двома країнами, поточні загрози безпеці і територіальній цілісності України, а також підтримку економічних і демократичних реформ в Україні", - сказано в повідомленні відомства.

Також вказано, що канадський політик детально обговорить з Пристайком спільні кроки з реагування на збиття Іраном літака МАУ 8 січня.

Окрім того, Франсуа-Філіп Шампань відвідає канадських військових, які беруть участь у операції UNIFIER у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки в Яворові Львівської області.

Варто звернути увагу на те, що нещодавно міністр міжнародної торгівлі Канади Мері Енджі поділилася з українцями та міжнародною спільнотою прекрасною звісткою. За її словами, уряд ініціював громадське обговорення щодо оновлення угоди про зону вільної торгівлі з Україною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Канаді жорстко засудили рішення України по Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?