Іноземний прем'єр-міністр заразився коронавірусом: він пояснив, як саме
Категорія
Світ
Дата публікації

Іноземний прем'єр-міністр заразився коронавірусом: він пояснив, як саме

Іноземний прем'єр-міністр заразився коронавірусом: він пояснив, як саме
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що у нього підтвердили діагноз коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його виступ із трансляцією у Facebook.

За словами політика, він не мав жодних симптомів, але все одно здав тест напередодні.

"Учора з'ясувалося, що мій тест на коронавірус позитивний. У мене не було симптомів, але оскільки плани відвідати військові частини, вирішив пройти тест, і він виявився позитивним", - пояснив Пашинян.

Він додав, що інфіковані наразі члени його родини. Причиною цього спалаху могла стати його присутність на переговорах.

"Офіціант, який розставляв склянки на столі, робив це без рукавичок. Я зробив йому зауваження та попросив, щоб стакан замінили, але допускаю, що офіціант і раніше так робив. Через деякий час у нього також був підтверджений коронавірус", - підкреслив прем'єр.

Пашинян також зауважив, температура тіла у нього нормальна, він працює з дому у режимі самоізоляції.

Нагадаємо, станом на 1 червня у Вірменії підтвердили понад 9 тисяч випадків нового коронавірусу. Смертельними з них стали 131.

Інфекція, яка поширилася світом з китайського міста Ухань, вже не вперше уражає політиків, дипломатів чи інших держслужбовців високого рівня. Одним з найперших у своєму роді захворів прем'єр Великої Британії Борис Джонсон — він навіть провів кілька ночей у реанімаційному відділенні.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп стверджує, що головними винуватцями глобальної епідемії коронавірусу COVID-19 стали Китай та Всесвітня організація охорони здоров’я. За словами державного лідера, весь світ став жертвою недбалості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?