Інсайдер назвав особливості iPhone 12 напередодні довгоочікуваної презентації
Категорія
Технології
Дата публікації

Інсайдер назвав особливості iPhone 12 напередодні довгоочікуваної презентації

Інсайдер назвав особливості iPhone 12 напередодні довгоочікуваної презентації
Джерело:  online.ua

Нещодавно впливовий технологічний гігант Apple офіційно повідомив, що нова презентація компанії, на якій, за чутками, представлять лінійку iPhone 12, відбудеться 13 жовтня о 20:00 за київським часом. Корпорація опублікувала свій анонс зі слоганом Hi, Speed (гра слів, буквально "Привіт, швидкість", співзвучно з high speed — висока швидкість). Напередодні довгоочікуваної події авторитетний інсайдер Макс Вайнбах, який славиться багатьма достовірними публікаціями, уточнив низку характеристик серії iPhone 12. Він вирішив розповісти своїм підписникам про автономність, модулі камери та особливості роботи сканера Face ID майбутніх новинок, передає ONLINE.UA.

Згідно з даними інсайдера, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max зможуть працювати на одному заряді як мінімум на годину довше у порівнянні з попередниками, проте, що важливо розуміти, автономність iPhone 12 mini скоротиться порівняно з базовим iPhone 11.

"Оновлений датчик розпізнавання обличчя Face ID буде спрацьовувати ще швидше за рахунок використання нового алгоритму динамічного зонування. iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max отримають функцію чотирьох- і п'ятикратного оптичного зуму для основної камери відповідно. Крім того, Apple покращить якість цифрового збільшення завдяки об'єднанню декількох кадрів з різним рівнем масштабування з використанням алгоритму підвищення різкості. Для поліпшення якості картинки смартфон використає технологію Deep Fusion і Smart HDR 3", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, Макс Вайнбах звернув увагу на те,що надширококутний об'єктив iPhone 12 отримає світлосильну діафрагму, яка поліпшить якість зйомки при слабкому освітленні, і просунуті можливості в області макрофотографії. Що стосується запису відео, то інсайдер приписує новинці функцію створення 4K-роликів з кадровою частотою до 240 fps.

Як повідомляв ONLINE.UA, демократи у американському Конгресі оголосили справжню війну Apple, Google, Amazon та Facebook. Згідно з останніми даними, саме ці компанії хочуть роздрібнити й позбавити монополії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?