Інсайдери дізналися про новий вражаючий план Apple
Категорія
Технології
Дата публікації

Інсайдери дізналися про новий вражаючий план Apple

Інсайдери дізналися про новий вражаючий план Apple
Джерело:  online.ua

Інсайдерам вдалося дізнатися, що технологічний гігант Apple пришвидшив роботу з розробки власної пошукової технології на тлі масштабного розслідування Мін'юсту США проти Google. Попри те, що корпорація намагається не розголошувати свої сміливі плани, в останніх малопомітних змінах в iOS 14 фахівці побачили намагання створити аналог пошукового сервісу Google. Що важливо розуміти, у новій версії операційної системи iPhone Apple почала показувати власні пошукові результати і направляти безпосередньо на веб-сайти, коли користувач вводить запит з домашнього екрану. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Financial Times.

За словами інсайдерів, два з половиною роки тому Apple переманила керівника пошукового підрозділу Google – нібито для роботи над віртуальним помічником Siri.

"Створення власної пошукової системи в першу чергу допоможе самій Apple, якій доведеться шукати альтернативу, якщо регулятори визнають незаконним її вигідне партнерство з Google", – йдеться в матеріалі видання.

Не можна не згадати про те, 13 жовтня відгриміла довгоочікувана презентація нової лінійки iPhone 12. Як усі вже давно знають, зразу ж після анонсу нових пристроїв компанія Apple знижує вартість старих моделей. Однак, варто зазначити, це стосується офіційного магазину корпорації — до нашої країни ці знижки дійдуть пізніше. Фахівці наголошують, що ціни на старіші моделі iPhone починають знижуватися після офіційного старту продажів нових моделей в країні. Наголошується, що протягом декількох місяців їхня вартість вирівнюється, і навесні відбувається ще одне зниження вартості, але воно вже не таке суттєве. Як стверджують інсайдери, купувати новий iPhone буде найбільш вигідно в лютому або березні. Вони наголошують, що ціна вже суттєво знизиться, порівняно зі стартом продажів. Однак залишиться ще пів року, коли презентують нове покоління, тобто ваша новинка стане вже "застарілою".

Як повідомляв ONLINE.UA, демократи у американському Конгресі  оголосили справжню війну Apple, Google, Amazon та Facebook. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?